ERKADO Debecja CPL Plus beltéri ajtó

125,990Ft -tól

ERKADO Debecja CPL Plus beltéri ajtó

125,990Ft -tól

A kép illusztráció

Válasszon színt
Szürke tölgy
Cappuccino
Prémium Tölgy
Tölgy
Natúr tölgy
Dió
Wenge Dark
Sötétzöld
Sötétkék
Fekete
Világos szürke
Grafit kőris
Szürke
Szürke Juhar
Fehér
Fehér kéreg
Válasszon formát
Debecja 1
Debecja 2
Debecja 3
Debecja 4
Debecja 5
Debecja 6
Debecja 7
Kiválasztás törlése
Méretezés:  
Egyszárnyú kivitel:  70/75/80/85/90/95/100/105/110/120 cm falnyílás szélességre és 200-210 és 246 cm  falnyílás magasságra
Kétszárnyú kivitel: 104/114/124/134/144/154/164/174/184 /194/204  falnyílás szélességre és 200-210 és 246 cm  falnyílás magasságra
Falvastagság:  8 cm-től
Ajtólap belső szerkezete: Tömör MDF, vagy ragasztott tömör fenyő keret
Pántolás 3 db acél pánt
Tok Falcolt vagy falcolatlan átfogó tok
Választható extrák Szellőzőkarikák, szellőzőrács, automata küszöb
Ár Tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, nem tartalmazza a kilincs árát, szaküzletenként eltérő, 14-16 cm-es falcolt, átfogó tokra vonatkozik. Egyedi méretben nem kérhető termék.
Kiviteli formák: Kétszárnyú kivitelben és tolóajtóként is kérhető.
Ízelítő ERKADO kilincs választékunkból
ERKADO

Másfajta kilincset keres?

A többi ERKADO kilincsünket az alábbi linken találja

KISZÁLLÍTÁS | A szaküzleteinkben megvásárolt termékeket – legyen az ajtó, ablak, parketta, garázskapu vagy hőszigetelési rendszer – az igényeknek megfelelően üzleteink illetve beépítő partnereink nagy része házhoz is szállítja. 

A kiszállítás lehetőségéről mindig érdeklődjön szaküzleteinkben.

 

Minden nyílászáró esetében így a beltéri ajtók beépítésénél is ügyelni kell a függő és vízszint meglétére, ezért előfordul, hogy a padló és tok alja valamint a falazat és borítások között hézagok lehetnek.
Beépítésnél sosem az előző beépítést kell alapul venni vagy a falazatot, hanem a függőhöz, és vízszinteshez kell alkalmazkodni.

Az ajtólapok eltérésére létezik egy tűréshatár érték mely a 2000 mm – ben 0 – 5 mm között nem adhat okot minőségi kifogásra.

Ennek megállapítása egy 2000 mm – es vízmértékkel vagy egy egyenes léccel történik az ajtólapnak szorítva és így mérhető pontosan az eltérés mértéke.

A beltéri ajtólapok alatt lévő működési hézag mérettartománya maximum 12 mm.

Ajtólap alsó vízszintes része mindkét oldalon és minden esetben vissza van marva, hogy elkerüljék az esetleges elakadást és a fólia lepattogzását.

Fóliás és festett beltéri ajtóink küszöb nélkül kerülnek legyártásra, de azok kérésre külön rendelhetők. Az ajtólap alsó sík része nincs lefóliázva sem kezelve semmilyen anyaggal, mert az szerkezet ezen a ponton szellőzik. Ennek lezárása csak a nedvestéri helyiségek esetén javasolt saválló lemezzel.

A tok alsó részét a padló találkozásánál igény szerint lehetőség van minden helyiségnél szilikonnal körbe kenni, de legfőképp a nedvestéri helyiségek esetén javasolt. Egyes gyártók és bizonyos fólia anyag használata esetén a lap síkja, az él/falc zárás és a tok felület borító anyaga között árnyalati eltérések előfordulhatnak.

A kifutó üveges ajtók tokra való záródása esetén hézag illetve fény átvilágítás előfordul. Ez szintén gyártónként eltér, de a falcolatlan kivitelű ajtó szerkezet erre megoldás lehet.

Kétszárnyú ajtók közép záró eleme a Stulp nem fut végig az ajtón (3 – 5 mm-el rövidebb), így ott a fény átszűrődik. Ez egyaránt érvényes a kültéri nyílászárókra és tolóajtókra is.

Referenciáink
Raktáron maradt termékek
Ajtótervező