Üdvözöljük a JOLA csoport Beltéri ajtókat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

A beltéri ajtó mintegy 18 éve jelent meg kínálatunkban, mára  a termékcsoport stratégiai jelentőségű cégcsoportunk életében – talán részben azért, mert a magyar piac egyik legmeghatározóbb forgalmazójává tett minket.

Kiváló hazai és külföldi gyártóink termékeinek hála, az ország legnagyobb választékával nálunk találkozhat: dekorfóliás, CPL, Laminált ajtók, fenyő és furnér beltéri ajtók, üvegajtók, toló- és harmonikaajtók – számtalan színben és variációban, akár egyedi, akár szabvány méretben.

Szaküzleteinkben kiváló szakemberekkel, óriási tapasztalattal és hihetetlen lehetőségekkel találkozhatnak. Fontos elmondanunk, hogy nagyon sokat áldozunk a bemutatótermékek és eszközök meglétére, hogy minél körültekintőbb döntést hozhasson!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséról szóló Impresszumot ITT. Jótálláshoz kapcsolódó dokumentumainkat ITT találja.

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Dekorfóliás Ajtó
Üveges CPL Ajtók
Magasfényű ajtók
Gyakran ismételt kérdések
Festett ajtó
Extra CPL
Tolo beltéri ajtók
Tolo beltéri ajtók
Tele CPL Ajtók
Üveg Beltéri Ajtók
Kilincsek
Hírek, Cikkek, Információk

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!