JOLA Csoport - Beltéri ajtó

Üdvözöljük a JOLA Csoport beltéri ajtókat bemutató honlapján!

A folyamatosan bővülő, Magyarországon 40 üzlettel rendelkező Jola Csoport minden tagját magas szakmai hozzáértés, korrekt üzleti magatartás és –beszállító oldalról – magas minőségi követelményrendszer jellemez.

Kínálatunkban bejárati és beltéri ajtókat, ablakokat, redőnyöket és párkányokat, parkettákat, laminált padlókat, garázskapukat, valamint hőszigetelési alapanyagokat találnak, természetesen ezek kiegészítőivel együtt. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, ahogy beszállító hálózatunkat is, hogy önöknek minél nagyobb lehetősége legyen a jó döntést meghozni, természetesen szakmailag jól képzett, segítőkész és tisztességes kollégáink segítségével.

Célunk, hogy vásárlóink számára a lehető legjobb, leginkább megfelelő termékeket ajánljuk, mert hisszük, hogy az igazán jó reklám az maga az elégedett vásárló.   Cégünket és annak jövőjét erre az alapfilozófiára építjük.

Ezen oldalunkon beltéri ajtóinkat tekintheti meg, igen széles választékban. Bízunk benne, hogy azon szakmai alapismereteket, árakat, színbeli és kiviteli lehetőségeket is sikerül Önnek bemutatnunk, amik feltétlen szükségesek egy igazán jó döntés meghozatalához!

Szolgáltatásaink:

  • Beépítés Ez az, amivel nem szabad spórolni. Beépítő gárdánk egytől-egyig szakember, így bátran ajánljuk őket. A termékre a gyártó garanciát vállal, viszont a beépítésekből eredő hibáért nem a gyártót, hanem kizárólag a beépítőt terheli a felelősség.
  • Szakszerű felmérés Rendelés előtt fontos a szakszerű felmérés. Szakembereink elvégzik, ha Ön igényt tart rá.
  • Házhozszállítás Az üzleteinkben vásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk!

Kollégáimmal hiszünk abban, hogy olyan magas minőségű termékeket és szolgáltatást tudunk nyújtani, amit az emberek nem azért választanak, mert nincs jobb, hanem mert ez a legjobb!

 

Cégadatok:

RAMANA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 14246157-2-11 Cégjegyzékszám: 11-09-015668 Székhely: 2536 Nyergesújfalu, Tó utca 1/a.

jola-csoport

Ajtótervező Árajánlat kérés Padló, parketta referenciák
A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!