Önnek is fontos a választék? Lakásunk, otthonunk kialakítása vagy felújítása nem egyszerű, de annál hálásabb feladat: ha szinte mindent a nulláról kezdünk, lehetőség nyílik egy saját, személyes koncepció megvalósítására, megadatik, hogy saját ízlésünknek megfelelően alakítsuk ki a teljes lakóteret. Az ajtók, amelyek elsősorban funkcionális épületelemként és tárgyakként vannak számon tartva, valójában szintén nagy szerepet játszanak a frissen megtervezett új külső kialakításában – akár a többi bútorhoz illesszük őket, akár kiemelt jelentőséget tulajdonítsunk neki. Bármelyik is legyen érvényes a két opció közül, köztudott, hogy ahány ember, szinte annyiféle stílus létezik – így jogos igény, hogy az ajtók tekintetében is sok megoldás, kivitelezés közül lehessen választani.

JOLA ajtó választék

 

A JOLA csoport kínálata éppen ezt a fajta sokszínűséget igyekszik képviselni: amellett, hogy számos anyagú illetve típusú ajtó (dekorfóliás, CPL, MDF, prémium laminált, tömörfa, furnér) közül válogathatnak a megrendelők, lehetőség van ezeknek a tulajdonképpen teljes körű személyre szabására. Gondolták volna például, hogy CPL ajtóink összesen 720-féle variációban kérhetők?

Természetesen a személyre szabás mértékét az ajtó típusa határozza meg, ám kínálatunkat általánosságban jellemzi a nagyfokú változatosság. MDF ajtóink 99-féle kivitelben rendelhetők, emellett a típus sajátossága (marható, szabadon mintázható felület) voltaképpen végtelen számú egyedi megoldást tesz lehetővé.

Ha kíváncsi rá, mely ajtóból hányféle kivitelt tudunk biztosítani, illetve hogy milyen módon lehet ezeket személyre szabni, látogasson el itt, honlapunkon a különböző típusok aloldalára!

ÜZLETEINK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS