126,990Ft -tól

A-1 Rhino CPL tele beltéri ajtó

126,990Ft -tól

A kép illusztráció

Válasszon színt:
alpesi fehér
platina fehér
matt fehér
prémium fehér
szürke
kasmír szürke
alumínium
kubanit szürke
gyémántszürke
woodline krém
kaisersbergi tölgy
lakelandi fehér akác
navarrai kőris
halifax fehér tölgy
bardolinoi natúr tölgy
nebraszkai natúr tölgy
halifax natúr tölgy
corbridge tölgy
halifax aranytölgy**
arlingtoni natúr tölgy
casellai natúr tölgy
bajor bükk
bardolinoi szürke tölgy
fehérített carini dió
lorenzo szürkésbézs tölgy
davosi szarvasgomba tölgy
nebraszkai szürke tölgy
halifax dohány tölgy*
klasszikus tölgy
casellai barna tölgy
konyakszínű kendal tölgy
dijon dió
warniai dió
csendes-óceáni tabak dió
aida tabak dió
thermo tölgy
Kiválasztás törlése
Szín 37 féle színben
Méretrend Egyedi és szabvány méretben
Élképzés, élzárás Falcolt és falcolatlan kivitelben, ABS borítással
Kivitel Nyíló, kétszárnyú, toló, harmonika és lengőajtó kivitelben
Üvegezés 7 féle divatos üvegminta
Ajtólap belső szerkezete Papírrács vagy furatolt forgácslap
Pánttáska és zárbetét Fém
Az ár vonatkozik 90x210x15-ös méretre. Halifax színeink egyedi árazást igényelnek!

Az ár szaküzletenként eltérhet, nem minősül ajánlattételnek!

Két csoportba osztható a beltéri ajtókilincs

ROZETTÁS ÉS HOSSZÚ CÍMES KILINCSEK | Megjelenésük szerint alapvetően két csoportba osztható a beltéri ajtók kilincsei. Egyik csoport a rozettás kilincsek típusai, míg másik csoportba a hosszú címes kilincsek tartoznak.

A rozettás kilincsnél formaválasztékában megtalálhatók a körrozettás, illetve a szögletes rozettás típusok, valamint legújabban a laprozettás kialakítások is kezdenek elterjedni. Ennél a típusnál a kilincs és a kulcslyuk két külön álló alapon (rozettán) található. Ez a rozetta lehet két különálló kör,vagy szögletes kialakítású. A hosszú címes beltéri ajtó kilincs esetén, egy egybefüggő hosszú cím található az ajtó lapján.

Ízelítő kilincs kínálatunkból…

Rozettás kilincsek

 

Hosszúcímes kilincsek

 

Ide kattintva megtekintheti további kilincs kínálatunkat…

KISZÁLLÍTÁS | A szaküzleteinkben megvásárolt termékeket – legyen az ajtó, ablak, parketta, garázskapu vagy hőszigetelési rendszer – az igényeknek megfelelően üzleteink illetve beépítő partnereink nagy része házhoz is szállítja. 

A kiszállítás lehetőségéről mindig érdeklődjön szaküzleteinkben.

 

Minden nyílászáró esetében így a beltéri ajtók beépítésénél is ügyelni kell a függő és vízszint meglétére, ezért előfordul, hogy a padló és tok alja valamint a falazat és borítások között hézagok lehetnek.
Beépítésnél sosem az előző beépítést kell alapul venni vagy a falazatot, hanem a függőhöz, és vízszinteshez kell alkalmazkodni.

Az ajtólapok eltérésére létezik egy tűréshatár érték mely a 2000 mm – ben 0 – 5 mm között nem adhat okot minőségi kifogásra.

Ennek megállapítása egy 2000 mm – es vízmértékkel vagy egy egyenes léccel történik az ajtólapnak szorítva és így mérhető pontosan az eltérés mértéke.

A beltéri ajtólapok alatt lévő működési hézag mérettartománya maximum 12 mm.

Ajtólap alsó vízszintes része mindkét oldalon és minden esetben vissza van marva, hogy elkerüljék az esetleges elakadást és a fólia lepattogzását.

Fóliás és festett beltéri ajtóink küszöb nélkül kerülnek legyártásra, de azok kérésre külön rendelhetők. Az ajtólap alsó sík része nincs lefóliázva sem kezelve semmilyen anyaggal, mert az szerkezet ezen a ponton szellőzik. Ennek lezárása csak a nedvestéri helyiségek esetén javasolt saválló lemezzel.

A tok alsó részét a padló találkozásánál igény szerint lehetőség van minden helyiségnél szilikonnal körbe kenni, de legfőképp a nedvestéri helyiségek esetén javasolt. Egyes gyártók és bizonyos fólia anyag használata esetén a lap síkja, az él/falc zárás és a tok felület borító anyaga között árnyalati eltérések előfordulhatnak.

A kifutó üveges ajtók tokra való záródása esetén hézag illetve fény átvilágítás előfordul. Ez szintén gyártónként eltér, de a falcolatlan kivitelű ajtó szerkezet erre megoldás lehet.

Kétszárnyú ajtók közép záró eleme a Stulp nem fut végig az ajtón (3 – 5 mm-el rövidebb), így ott a fény átszűrődik. Ez egyaránt érvényes a kültéri nyílászárókra és tolóajtókra is.

Referenciáink
Raktáron maradt termékek
Ajtótervező