Bár sokak számára egy ajtó csupán egy funkcionális tárgy, jogos elvárás lehet velük szemben, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a lakás vagy a ház összképébe, esetleg megfeleljenek speciális esztétikai vagy tartóssági elvárásoknak. Cégünk termékpalettája mindezek szellemében széles és változatos megoldásokat kínál azok számára, akik igazán minőségi ajtókkal szeretnék felszerelni otthonukat.

AJÁNLATKÉRÉS

A gazdag kínálat azonban nem minden: miért ajánljuk meg, hogy bennünket válasszanak?

JOLA mellett szóló érveink:

  • Kizárólag kiváló minőségű árut forgalmazunk és gyártunk.
  • Megrendelőink számtalan kivitelben kérhetik az általuk kiválasztott termékeket.
  • Szinte valamennyi ajtó esetében lehetőség van a szabványméret helyett egyéni méretre történő gyártásra – egyes típusoknál, például a furnér ajtók esetében kizárólag megrendelésre készülnek a termékek, ami azt jelenti, hogy a speciális méretezés a megrendelés része, nem szükséges érte felárat fizetni.
  • Üzleteinkben a rendelés leadása és a vásárlás mellett teljeskörű tanácsadásra is van lehetőség: a kollégák készséggel várják kérdéseiket, segítenek, ha problémájuk vagy kétségük adódna.
  • A termékek legyártása mellett módunkban áll biztosítani olyan tapasztalt szakembereket, akik gondoskodnak frissen beszerzett ajtaja megfelelő beszereléséről.
  • Honlapunkon nemcsak a termékek típusairól és személyre szabhatóságuk módjairól tájékozódhatnak: rendszeres cikkeink érdekességekkel szolgálnak a beltéri ajtók és a lakberendezés világából.

 

Ha egy olyan céget, partnert keres, akik számára kiemelkedően fontos ügyfeleik elégedettsége és megbecsülése, jó helyen jár! Keresse fel munkatársainkat, hogy megbeszélhessük megrendelése részleteit!