Az összhang, a szinergia hatalmas úr és motiváló erő, ezért elképzelhető, hogy például kedvező anyagi lehetőségeink révén úgy döntünk, végre egyformára, egymáshoz illőre cseréljük mindezidáig különböző beltéri ajtóinkat. Rengeteg példa van arra, hogy valakitől megörököljük lakásunkat, illetve különféle okok miatt nem mi döntöttünk annak kinézetéről. Ezért olyan örömteli a pillanat, amikor végre magunk alakíthatjuk azt! A JOLA csoport kínálata ráadásul példátlan gazdaságú – ha pedig ennek ellenére sem találkozna a palettán álmai ajtajával, rengeteg személyre szabási lehetőséget kínálunk.

 

Az is megeshet, hogy egy idősebb ház számos felújításon, renováláson esett át élete során, mindez pedig azt eredményezte, hogy egynél vagy akár kettőnél is több típusú, küllemű ajtó található benne. Érthető tehát, ha az első adandó alkalommal szeretnénk elérni, hogy az eddig többféle irányba mutató, nem egységes összhatás végre uniformizálásra kerüljön, valóban stílusos lehessen.

 

Az esztétikai valamint a szinergiából fakadó motiváció mellett a második legfontosabb oka annak, ha valaki ajtói lecserélése mellett dönt, ha azoknak megromlott az állapota: akár kártevők, akár a magas igénybevétel, akár a rossz szigetelés vagy illeszkedés miatt. Ez talán egy még erősebb indok az előbbinél. Ha csak egy hibásodik meg a sok közül, az még nem feltétlenül indokolja a teljes „ajtópark” leváltását, ám lehet, hogy éppen ez a meghibásodás eredményezi a szükséges „lökést” egy régóta tervezett átalakításhoz, cseresorozathoz.

 

Bármi is késztesse Önt arra, hogy szakítson az eddigi beltéri ajtókkal, a JOLA termékei és szakemberei készséggel állnak a rendelkezésére!

ÜZLETEINK