A CPL beltéri ajtók a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak, nem ok nélkül: kivételesen strapabíró, a fokozott igénybevételt jól tűrő ajtóról van szó. Ezen tulajdonságát a különleges CPL bevonatnak köszönheti, amelyről most lerántjuk a leplet, és eláruljuk, mi teszi egyedülállóvá!

 

Általában a kisgyermekes vagy szobatiszta állatokat tartó családok keresnek olyan ajtókat, amelyek kivételesen jól bírják a terhelést, az esetleges felületi sérüléseket, a ki nem számítható sérüléseket, az erős igénybevételt, de bárki másnak is szüksége lehet egy különösen ellenálló darabra. A CPL ajtó éppen ezeknek a kívánalmaknak felel meg.

Ez a „különleges képessége” a bevonatában rejlik, amely egy karc- és ütésálló, hő- és vegyszervédelemmel ellátott műgyanta réteg. Ennek köszönhetően a kisebb-nagyobb karcolások sem látszódnak meg rajta, felületéről pedig könnyedén eltüntethető bármilyen esetleges szennyeződés. Nem kell attól tartanunk, hogy a folyamatos nyitás-csukás következtében, vagy mert például folyton nekiütközik a falnak, bútoroknak, nagyobb kár esne benne.

Ajánljuk nagy forgalmú helyiségek (magán- vagy céges irodák, termek) és nagy igénybevételű házak esetén. Akinek kisgyermeke van, vagy egyszerűen csak van velük közelebbi tapasztalata, az pontosan tudja, hogy a vállalkozó kedvüknek és egy-egy váratlan vagy óvatlan pillanatnak köszönhetően bizony van rá példa, hogy nem maradnak teljesen épek a lakás tárgyai. (Ugyanez fokozottan igaz a benti kedvencekre, akiket megnevelni is jóval nehezebben lehet.) A CPL ajtó megoldja ezt a problémát, hiszen felületén nagyon nehezen keletkeznek látható sérülések, így az ajtó a gyerekek és az állatok mellett is kifogástalan állapotú maradhat.

 

Az ára minőségéhez képest igen kedvező, többi ajtónkhoz hasonlóan ezek is számos kivitelben, rengetegféle megjelenéssel kérhetőek. További előnye, hogy minden esetben egyedileg gyártják, tehát a méretek miatt sem kell aggódni, ráadásul teljes mértékben személyre szabható!

CPL AJTÓ KÍNÁLATUNK - MINTEGY 720 FÉLE AJTÓ!