Üdvözöljük a JOLA csoport Beltéri ajtókat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 37, Ausztriában pedig 3 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

A beltéri ajtó mintegy 18 éve jelent meg kínálatunkban, mára  a termékcsoport stratégiai jelentőségű cégcsoportunk életében – talán részben azért, mert a magyar piac egyik legmeghatározóbb forgalmazójává tett minket.

Kiváló hazai és külföldi gyártóink termékeinek hála, az ország legnagyobb választékával nálunk találkozhat: dekorfóliás, CPL, Laminált ajtók, fenyő és furnér beltéri ajtók, üvegajtók, toló- és harmonikaajtók – számtalan színben és variációban, akár egyedi, akár szabvány méretben.

Szaküzleteinkben kiváló szakemberekkel, óriási tapasztalattal és hihetetlen lehetőségekkel találkozhatnak. Fontos elmondanunk, hogy nagyon sokat áldozunk a bemutatótermékek és eszközök meglétére, hogy minél körültekintőbb döntést hozhasson!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséról szóló Impresszumot ITT. Jótálláshoz kapcsolódó dokumentumainkat ITT találja.

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!