A JOLA cégcsoport kiemelt figyelmet fordít arra, hogy Partnereinek,Vásárlóinak, időről – időre valami újdonsággal szolgáljon. Természetesen ahhoz, hogy az újdonság a vásárlói igényekkel találkozzon, ahhoz azokat ismerni is kell.
Beltéri ajtók kapcsán Önök, a vásárlók az alábbi igényeket fogalmazták meg kollégáinknak:
  • Rendkívül magas kopásállóságú CPL fólia, mely az ajtó összes látható elemét egyaránt borítja, így nem adhat módot a legapróbb színeltérésre sem.
  • Az ajtók tokalkatrészei esztétikus, lekerekített formavilágúak legyenek, ne sarkos megjelenésűek.
  • Szerkezeti megoldások tekintetében teljes típusválaszték legyen megjelenítve, így: falcos záródású és síkban záródó, egyenes él képzésű, harmonika nyitású, fal előtti és falban futó tolóajtó valamint növelt biztonsági üvegbetétes ajtó is rendelkezésre álljon.

 

Fal előtt futó kétszárnyú tolóajtó
Ez, a természetesen csak részleges, feltételrendszer mentén most sikerült egy csúcsminőségű sorozattal bővítenünk a legkedveltebb, CPL laminált, termékkörünk kínálati piacát.
Ennek a termékcsoportnak a JOLA Rhino CPL laminált beltéri ajtó nevet adtuk. Miért ez az elnevezés?
A JOLA és a CPL laminált nem igényel magyarázatot, de a RHINO talán megér néhány szót. Ez az ajtócsalád valóban olyan,mint névadója a rinocérosz.
Robosztus felépítés, szinte megsérthetetlen borítóanyag,vastag bőr (azaz CPL laminátum), nagy teherbírású „futómű” (erősített acél pánttáskák, biztos záródás a tiszta fém zárakkal).
Ami a borító anyag választékot illeti: 19 dekor az EGGER cég , és 5 szín a KAINDL választékból. Ennek azért van jelentősége,mert egyes dekorok egyeznek a laminált parketták választékával, így arra is van mód,hogy a beltéri ajtó és a laminált padló azonos színvilágot hozzon.
Széles szín- és formakínálat
Formai megjelenést, díszítési és üvegezési opciókat tekintve választható 75 modell,melyek révén az üvegbetétek és borítóanyagok variánsaira figyelemmel közel 1000 féle ajtó készülhet!
Ezek az ajtók kizárólag a JOLA szaküzleteiben rendelhetők Magyarországon, és reméljük, hogy a kimagasló műszaki és esztétikai tartalom, valamint a kedvező szállítási határidők együttesen megnyerik bizalmukat, és hamarosan elégedett Vevőink között köszönthetjük Önöket!
Termékeinket az alábbi linken találják meg:
Egyszerűen nagyszerű