Legalacsonyabb árkategóriájú dekorfóliás ajtóinkat azoknak ajánljuk, akiknek szerényebbek az anyagi lehetőségeik, esetleg minél hamarabb, minél megfizethetőbb áron van szükségük egy új ajtóra. Kedvező áruk mellett jó minőségű, közepesen strapabíró termékekről van szó.

 

CPL ajtóink a legkedveltebb termékeink közé tartoznak, nem véletlenül: hihetetlenül magas ellenálló képességük miatt ideálisak minden olyan otthonba, ahol magas igénybevételnek, erős használatnak vannak kitéve – kisgyerekeseknek különösen ajánljuk!

 

MDF ajtóink szintén magas teherbírással rendelkeznek, az ő különlegességük mégis személyre szabhatóságukban rejlik: tulajdonképpen bármilyen elképzelhető színben el tudjuk őket készíteni, illetve sajátosságuk még, hogy anyaguk miatt bármilyen mart mintával díszíthetőek. Ez lehet akár egy kazettás minta, de akár egy teljesen egyedi céges minta vagy logó is. Mindent Önre bízunk!

Prémium laminált ajtóinknak már a neve is beszédes: olyan csúcsminőségű termékekről beszélünk, amelyeknek felületi és illesztési tulajdonságai egyaránt egy felsőbb kategóriát képviselnek. 90-féle kivitelben, lapszerkezetes és keretszerkezetes változatban kaphatók.

 

Bárhogyan is válasszanak, a JOLA-nál mindenképpen az Önök igényei a legfontosabbak! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy segítsük Önnek megtalálni álmai ajtaját.