Legalacsonyabb árkategóriájú dekorfóliás ajtóinkat azoknak ajánljuk, akiknek szerényebbek az anyagi lehetőségeik, esetleg minél hamarabb, minél megfizethetőbb áron van szükségük egy új ajtóra. Kedvező áruk mellett jó minőségű, közepesen strapabíró termékekről van szó.

 

CPL ajtóink a legkedveltebb termékeink közé tartoznak, nem véletlenül: hihetetlenül magas ellenálló képességük miatt ideálisak minden olyan otthonba, ahol magas igénybevételnek, erős használatnak vannak kitéve – kisgyerekeseknek különösen ajánljuk!

 

MDF ajtóink szintén magas teherbírással rendelkeznek, az ő különlegességük mégis személyre szabhatóságukban rejlik: tulajdonképpen bármilyen elképzelhető színben el tudjuk őket készíteni, illetve sajátosságuk még, hogy anyaguk miatt bármilyen mart mintával díszíthetőek. Ez lehet akár egy kazettás minta, de akár egy teljesen egyedi céges minta vagy logó is. Mindent Önre bízunk!

 

Lucfenyő ajtóink az elegáns, klasszikus, meghitt hatás rajongóinak kedvencei lehetnek. A tömörfa mindig jó választás, hiszen szinte minden környezetbe illeszkedik, ráadásul örökké dekoratív is.

 

Prémium laminált ajtóinknak már a neve is beszédes: olyan csúcsminőségű termékekről beszélünk, amelyeknek felületi és illesztési tulajdonságai egyaránt egy felsőbb kategóriát képviselnek. 90-féle kivitelben, lapszerkezetes és keretszerkezetes változatban kaphatók.

 

Furnér ajtóink a hasonló exkluzivitás iránti igényeknek igyekszenek megfelelni, amelyeknek nagy előnye, hogy nem ajtógyári, hanem asztalosipari technikával készülnek, illetve felületük is valódi fából készül. Ez utóbbi két termékcsoport tagjait azoknak ajánljuk, akik úgymond tekintélyes, tiszteletet parancsoló hatás elérésére törekszenek akár otthonukban, akár munkakörnyezetükben.

 

Bárhogyan is válasszanak, a JOLA-nál mindenképpen az Önök igényei a legfontosabbak! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy segítsük Önnek megtalálni álmai ajtaját.

 

ajtó

 

 

ÜZLETEINK