A beltéri ajtók típusai – harmónia a lakásban I.

 

Sokan gondolhatják, hogy a beltéri ajtókkal nem szükséges vacakolni, elég egy egyszerű, sallangmentes kivitel, és ezzel meg is van oldva a lakáson belüli ajtók kérdése. Ők bizonyára nem tudják, hogy ma már egészen elképesztő választék érhető el ezekből a termékekből is, amelyeknek egyáltalán nem csak az a funkciója, hogy elválasszák egyik szobát a másiktól.

Ma már nem elérhetetlen álom, hogy olyan ajtók kapjanak helyet a lakásunkban, amelyek a lehető legnagyobb mértékben illeszkednek otthonunk hangulatához, a belső szinergiához. Akár minden szobához választhatunk különböző bejáratot, úgy, hogy ezek mégis harmóniában legyenek egymással. Kínálatunk rendkívül széles, így az a veszély nem fenyeget, hogy ne találná meg az Önnek legjobban tetszőt.

Dekorfóliás ajtóinkat hatféle színben, kérésre egyedi méretben is rendelheti. Ezeknek az ajtóknak a felületén egy dekorfólia található, amelyet egy savra keményedő, közepesen időtálló, lakkréteg védőborítással vonunk be. Egy nagyon dekoratív termékcsoportról van szó, amelynek termékeit a 6 szín mellett háromféle kivitelben kérheti: tele, üveges és fémintarziás/fémcsíkozott változatban.

A CPL ajtók a legkeresettebb ajtótípusok közé tartoznak, nem véletlenül: igen időtállóak, az igénybevételnek és gyakori használatnak kitűnően ellenállnak. Ezeket minden esetben egyedi méretben gyártják, nálunk több mint harmincféle színben rendelheti meg őket. Tovább színesítik a palettát a különböző megjelenéssel készített darabok is: választhatja őket tele, fémintarziás, biztonsági üveges, üveges és mintájában intarziás változatban is. Felületük karc-, ütés- és kopásálló, műgyanta réteggel bevont fadekor.

Az MDF ajtók (közepes sűrűségű farostlemezből készült darabok) kivételesen masszív szerkezetű példányok, ráadásul még az eddig említett variációknál is szélesebb lehetőségek várják azokat, akik ilyen ajtót szeretnének otthonukba: több száz színben elérhető, valamint a díszítések mennyiségének is jellegének is szinte csak a képzelet szab határt. Ha látni szeretne néhány példányt ezekből, nézelődjön webes kínálatunkban, nem fog csalódni!